Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростен лост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Боксерът няма жила, доколкото си спомням от 33
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Боксерът няма жила, доколкото си спомням от 33
      33 е с лостова ситема а 145 с жила....
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

За 33 не зная, боксерът на 145/146 е с жила, като при това жилото осигуряващо придвижване напред/назад, стои доста ниско. Накрайникът на жилото също може да доведе до подобен ефект, ако е изкривен малко.
        п.п. Не видях че има и втора страница. Извинявам се.
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 11:46.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          За 33 не зная, боксерът на 145/146 е с жила, като при това жилото осигуряващо придвижване напред/назад, стои доста ниско. Накрайникът на жилото също може да доведе до подобен ефект, ако е изкривен малко.
          п.п. Не видях че има и втора страница. Извинявам се.
          На мен лостът на скоростите на 33 директно се закачаще на един накраиник, излизаш от скоростната кутия (ос да я кажем) и той го дърпаше и въртеше. Нямаше никакви жила и онзи щифт беше голям проблем

Comment

Ос е материално тяло или въобръжаема точка, околу което/която нещо се върти. Разбрах какво ми казваш, само защото съм виждал подобен привод. Да, има детаили и възли, на които е трудно да се даде определение. Но ако заместваме определения и термини, никога няма да се разберем
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

На мен лостът на скоростите на 33 директно се закачаще на един накраиник, излизаш от скоростната кутия (ос да я кажем) и той го дърпаше и въртеше. Нямаше никакви жила и онзи щифт беше голям проблем
              Като не ти е ясно и се вижда че нямаш и идея от проблема, по-добре недеи да пишеш!
              sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                Ос е материално тяло или въобръжаема точка, околу което/която нещо се върти. Разбрах какво ми казваш, само защото съм виждал подобен привод. Да, има детаили и възли, на които е трудно да се даде определение. Но ако заместваме определения и термини, никога няма да се разберем
                Но ако имаме представа за нещата, ще знаем за какво се говори и ще можем да помогнем или сами да се справим

Comment

Колеги, за момента се оказа скъсано жило на скоростите и по-конкретно това, което ги движи напред и назад. Сега търся ново. Да видим докъде ще стигна...

Comment

Колега,ако си от София мога да ти кажа къде да идеш да ти го направят.

-----------
                    Пай сеее ...
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Колега, от Пловдив съм. Има ли някакъв начин да го оправя сам?

Comment

Първоначално публикувано от Slayer. Покажи съобщение
                        Колега, от Пловдив съм. Има ли някакъв начин да го оправя сам?
                        Да, Любо. Алфистът 96 се води тук
                        http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=20035

Comment

Писах му. Благодаря!

Comment

Working...
                          X